Seminarios

LIBRA DE OFICIO - Seminarios de transferencia de ECOBAS - Elena Ferro
21-09-2021

LIBRA DE OFICIO - Seminarios de transferencia de ECOBAS - Elena Ferro

A artesá de Merza conversará cos asistentes ó seminario sobre Eferro, a empresa familiar con máis de cen anos de tradición no oficio dos zocos.

LUGAR: Museo do Pobo Galego
DATA: Martes 21 de setembro
HORA: 16:30 horas

Inscrición a través do seguinte formulario
(necesaria inscrición previa debido a control de aforo e protocolo COVID)
Teremos agasallos para as 20 primeiras persoas inscritas
Sortearemos uns zocos modleo "Leiro" entre todos os asistentes.

Retransmisión en directo a través de UVigoTv

A expresión “libra de oficio” provén do refrán popular “Máis vale libra de oficio ca arroba de terra”, o cal ten o mesmo significado que “O saber vale máis có haber” ou “O saber vale máis có ter”.
Este refrán, baseado en unidades de medición tradicionais, destaca o concepto de formación vinculado a ECOBAS (oficio – saber) e manifesta a súa importancia no estudo na economía e da creación de riqueza.

Documentación Asociada

LibradeOficioElenaFerro.pdf
 SUSCRÍBETE A ECOBAS

Configuración de cookies

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia mientras se navega por el sitio web. Las cookies que se clasifican como necesarias se almacenan en el navegador ya que son esenciales para el funcionamiento básico del sitio web. También utilizamos cookies de terceros que nos ayudan a analizar y comprender cómo utilizas este sitio web; estas cookies se almacenarán en tu navegador sólo con tu consentimiento. También tienes la opción de no permitir estas cookies, sin embargo, la exclusión de algunas de estas cookies puede afectar a tu experiencia de navegación.

Cookies necesarias


Estas cookies son estrictamente necesarias para el funcionamiento de la página, las puedes desactivar cambiando la configuración de tu navegador pero no podrás usar la página con normalidad.

cb-enabled
cookieControl

Instrucciones sobre cómo eliminar las cookies y más información en nuestra política de cookies.