08-06-2017 Xose H. Vázquez explica os retos da industria 4.0
Xosé H. Vázquez, pertencente ó grupo REDE de ECOBAS e coordinador da iniciativa do CES 'Por unha alianza no sector industrial galego', expón os principais desafíos económicos e sociais asociados á nova revolución industrial.
07-06-2017 O ‘I Congreso de Historia do Turismo’ reúne no Mosteiro de Poio ós principais expertos no tema
Expertos de 18 universidades reúnense durante tres días no Mosteiro de Poio para analizar o estado e evolución do sector turístico nacional durante o primeiro terzo do século XX.
31-05-2017 Preséntase en Pontevedra a nova edición do Pont Up Store
Ó acto, que tivo lugar na Praza de España de Pontevedra, acudiron representantes das distintas entidades colaboradoras e patrocinadoras, ademais do director do evento, Pedro F. Figueroa, do grupo G4_Plus.
24-05-2017 O Comité Científico Asesor de ECOBAS visita Vigo
O Comité Científico Asesor da Agrupación, integrado por catro investigadores de recoñecido prestixio nacional e internacional, visitou Vigo o pasado 12 de maio para celebrar a súa primeira reunión de traballo cos outros órganos de dirección de ECOBAS.
Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia mientras se navega por el sitio web. Las
cookies que se clasifican como necesarias se almacenan en el navegador ya que son esenciales para el
funcionamiento básico del sitio web. También utilizamos cookies de terceros que nos ayudan a
analizar y comprender cómo utilizas este sitio web; estas cookies se almacenarán en tu navegador
sólo con tu consentimiento. También tienes la opción de no permitir estas cookies, sin embargo, la
exclusión de algunas de estas cookies puede afectar a tu experiencia de navegación.
Cookies necesarias
Estas cookies son estrictamente necesarias para el funcionamiento de la página, las puedes desactivar
cambiando la configuración de tu navegador pero no podrás usar la página con normalidad.
cb-enabled
cookieControl
Instrucciones sobre cómo eliminar las cookies y más información en nuestrapolítica de cookies.